Woccon verkkokaupasta löydät ammattilaistason KAI Japan kynsileikkurit, viilat, pinsetit, raspit, sakset, partaveitset ja partasakset!

 
KAI Japan on tunnettu erilaisten veitsien ja leikkausvälineiden valmistaja jo yli 100 vuoden kokemuksella. KAI Japan on valmistanut nyt miesten oman huipputason hoitovälinesarjan KAI Japan Beauty Care ”Expert Grooming Tools”!  Wocco tarjoaa nyt KAI Beauty Caren MEN’S CARE, SEKI MAGOROKU, TYPE NAIL CLIPPERS sekä CAPTAIN RAZOR sarjat.  KAI Japan Beauty Caren kaikissa tuotteissa on kiinnitetty huomiota laatuun, tarkkuuteen ja viimeistelyyn.elegantin kaunis, puhdaslinjainen sarja.

TYPE NAIL CLIPPERS kynsileikkurit sisältää neljä erilaista kynsileikkurisarjaa. Erityistä kaikissa leikkureissa on, että niissä on integroituna kynsiviila ja kynsien kerääjä. Se tekee manikyyrista ja pedikyyristä helppoa ja hygieenistä. Tuotteet sopivat täydellisesti tarkkaan sormen- ja varpaankynsien leikkaamiseen. Hieman pyöristetyn tai suorateräisen kynsileikkurin (sarjasta riippuen) avulla saat lyhennettyä tarkasti kynnen halutun pituiseksi ja malliseksi. Tietyissä sarjoissa löytyy myös kolme eri kokoa, joten jokaiselle löytyy oikean kokoinen leikkuri. Miksi valitsisit kai Japanin kynsileikkurin? Tuotteiden huolellinen työstö yhdistettynä yksityiskohtien huomioimiseen houkuttelevat sekä muotoilun ystäviä sekä niitä, joille erinomainen laatu ja toiminnallisuus ovat tärkeitä.

Type Clippers

KE0106_p

SEKI MAGOROKU sarja käsittää hienon ja laajan valikoiman taattua kain laatua. Korkealaatuisia tuotteita löytyy erilaisiin päivittäisiin tarpeisiin. Tuotteiden viimeistelyssä on kiinnitetty huomiota niiden terävyyteen ja tarkkuuteen, yksilöllisellä ja lempeällä otteella. Vankka SEKI MAGOROKU sarja sopii hyvin myös paljon matkustaville.

Seki Magoroku

kai Beauty Care Katalog 2016 Inhalt

MEN’S CARE sarja sisältää tuotteita arvostelukykyiselle miehelle. Laaja valikoima tuotteita eri tarkoituksiin pyrkii täydellisyyteen. Tuotteet ovat tyylikkäät ja niissä on tarkoituksella pelkistetty muotoilu.  MEN’S CARE tuotteet on työstetty hienoimmasta ruostumattomasta teräksestä. Tyylikkyyden lisäksi tuotteet sopivat erinomaisesti käteesi. Tarkan työstön ansiosta tuotteet toimivat täydellisesti pitkään.

Men's Care

kai Beauty Care Katalog 2016 Inhalt

CAPTAIN RAZOR upeasti tasapainotettu, ammattilaistason partaveitsi, joka sopii sekä parranajoon että hiusten leikkaamiseen. CAPTAIN RAZOR:n terä on alunperin kehitetty leikkaussalikäyttöön, ja niinpä siinä yhdistyvät erinomainen terävyys ja leikkausterän kestävyys. Erityisen teräkotelon ansiosta CAPTAIN RAZOR -terien käsittely on turvallista.

Captain Razor

cap_r7