Wocco Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita hyvinvointi-, kauneus- ja terveysalan tuotteita niin ammattilaisille kuin kuluttajillekin. Kiki’s Kitchen on Woccoon kuuluva catering-yritys. 

 

Osoite

Karpalotie 7
04340 TUUSULA

Yhteyshenkilö

Kirsi Kurki

Puhelin:
0406214331

Sähköposti:
kirsi.kurki@wocco.fi

Lisää tietoa meistä: 

WOCCO nimi tulee kurkiauran englanninkielisestä termistä ”The Wedge of Cranes” Company, joka juontaa juurensa perustajan sukunimestä Kurki. Kurkiauran saumaton dynamiikka toimii Woccon ideologiana  ja arvoperustana yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden välisissä suhteissa.

Yritys on perustettu vuonna 2016 ja sen omistajalla on lähes 20 vuoden kokemus terveydenhuollon kaupan alalta Suomessa ja Pohjoismaissa. Wocco maahantuo ja markkinoi terveydenhuoltoon, hyvinvointiin ja kauneuteen liittyviä korkealaatuisia tuotteita.

Woccon uutta tuotevalikoimaa kehitellään parhaillaan. Voit tilata kauttamme mm. KAI Japan Beauty Care hoitovälinesarjan tuotteita ja terveydenhuollon tuotteita.

Mikäli toimit jälleenmyyjänä tai myyntiagenttina ja haluaisit laajentaa valikoimaasi uusilla tuotteilla, niin ota yhteyttä! Etsimme laadukkaille KAI Japan Beauty Care -tuotteille jälleenmyyjiä Suomessa. Tuotteet sopivat sekä ammattikäyttöön ja jälleenmyyntiin!

Etsimme myös uusia, korkealaatuisia tuotteita valikoimaamme. Jos toimit valmistajana ja etsit valmista myynti-, markkinointi- ja jakelukanavaa, ota  yhteyttä!