_mg_1808

MUISTA ÄITIÄ YLELLISELLÄ LAHJALLA – HEMMOTTELUA KOTIKYLPYLÄN KUNINGATTARELLE 

Ylellinen ammattilaissarja nyt kotiin! Tilaa kokonainen MySpa vartalonhoitosarja ja luo omaan kylpyhuoneeseesi ylellistä kylpylätunnelmaa!

MySpa vartalonkuorinnan, vartalonhoitoöljyn ja sheavoin avulla hoidat ihoasi kuin ammattilainen! Lisäksi Hunaja, Mango ja Tahitin Monoi sarjoissa löytyvät kosteusemulsiot samasta tuoksumaailmasta. Tuotteet ovat riittoisia ja tuovat elämääsi ripauksen ylellisyyttä. Upeita tuoksuja löytyy jokaiseen makuun, tuoksut tulevat eri puolilta maailmaa. Tuotteet ovat vähintään 95% luonnonmukaisia, lisää tietoa tuotteista ja käyttövinkkejä verkkokauppamme tuotesivuilla. 

OMAT KYNSILEIKKURIT LAATUTIETOISELLE MIEHELLE! 

Kun arvostat laatua ja tarkkuutta! KAI Japan Beauty Care MEN’S CARE sarjasta löytyy  nimenomaan varpaankynsille suunniteltuja leikkureita. Jos varpaankynnet ovat vioittuneet urheillessa tai muuten paksuntuneet, ei tavallisilla kynsileikkureilla tai saksilla enää saa hyvää tulosta aikaiseksi.

KAI Japan Beauty Caren MEN’S CARE leikkurit on erittäin tarkat ja terävät. Leikkurit on muotoiltu kuten sivuleikkurit, joten niitä on helppo ja ergonominen käyttää! Saat paksummatkin kynnet leikattua helposti eikä kynteen kohdistu leikatessa turhaa painetta. 

KAI Japan Beauty Care valikoimasta löydät mahtavia ja kestäviä lahjaideoita! Miehille jotka arvostavat huippulaatua ja erittäin hienoa viimeistelyä – tutustu myös muihin KAI Japan Beauty Care sarjoihin – miesten omat hoitovälineet! Löydät eri hintaisia välineitä nyt verkkokaupastamme! 

PRINSESSALLE 

Herkullisella MySpa Candy hoitoöljyllä saat karkintuoksuisen ihon! Ihana hemmotteluhoito pienille (yli 3 v.) ja vähän isommillekin prinsessoille. MySpa vartalonhoitoöljyissä käytetään luonnonmukaisesti viljeltyjä öljyjä.

Karkintuoksuinen öljy on matkakokoisessa 50 ml pumppupullossa. Öljy on riittoisaa ja se levittyy helposti iholle. Anna lahjaksi vaikkapa itsetehtyyn varpaiden hipsutteluhoitoon yhdistettynä! Lisätietoa löydät verkkokaupan tuotetiedoista!