WOCCO nimi tulee kurkiauran englanninkielisestä termistä ”The Wedge of Cranes” Company, joka juontaa juurensa perustajan sukunimestä Kurki. Kurkiauran saumaton dynamiikka toimii Woccon ideologiana  ja arvoperustana yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden välisissä suhteissa.

Yritys on perustettu vuonna 2016 ja sen omistajalla on lähes 20 vuoden kokemus terveydenhuollon kaupan alalta Suomessa ja Pohjoismaissa. Woccon logistiikkakumppani on toiminut jo yli 25 vuoden ajan terveydenhuoltotuotteiden ja teollisuuden raaka-aineiden jakelijana Suomessa ja Baltiassa. Wocco maahantuo ja markkinoi terveydenhuoltoon, hyvinvointiin ja kauneuteen liittyviä korkealaatuisia tuotteita.

Wocco maahantuo tällä hetkellä kahta kauneudenhoitobrändiä, ranskalaista MySpa vartalonhoitosarjaa sekä japanilaista KAI Japan Beauty Care hoitovälinesarjaa.

Mikäli toimit jälleenmyyjänä tai myyntiagenttina ja haluaisit laajentaa valikoimaasi upeilla uusilla tuotteilla, niin ota yhteyttä! Etsimme laadukkaille MySpa ja KAI Japan Beauty Care -tuotteille jälleenmyyjiä Suomessa. Tuotteet sekä ammattikäyttöön ja jälleenmyyntiin!

Etsimme myös uusia, korkealaatuisia tuotteita valikoimaamme. Jos toimit valmistajana ja etsit valmista myynti-, markkinointi- ja jakelukanavaa, ota  yhteyttä!