MySpa vartalonhoitoöljyt auttavat sinua hoitamaan ihoasi ammattilaisen ottein!
MySpan ihonhoitoäljyt valmistetaan Provencessa, Etelä-Ranskassa. MySpan tuotteet on valmistettu eettisiä periaatteita noudattaen. Ne ovat luonnonmukaisia eivätkä sisällä parabeeneja, fenoksietanolia, säilöntäaineita tai synteettisiä väriaineita. Tuotteita ei ole myöskään testattu eläinkokeilla.
Ota ammattilaisten käyttämä MySpa vartalonhoitoöljy osaksi ihonhoitorutiinejasi!
Valittavanasi on MySpa MyJourneys sarjat: Hunaja, Kookos, Mandariini, Mango, Passion, Santelipuu & Meripihka, Tiare,Vanilija ja Vihreät Lehdet. Näistä sarjoista löydät myös saman tuoksumaailman kuorintatuotteet ja sheavoit.
Lisäksi MySpa MyUniverse sarjoista löytyy 50ml matkakokoisena öljynä hurmaavat Karkki, Viikunaöljy miehille, Itämaiset mausteet, Tahitin Monoi ja uutuutena Suola-karamelli. MyUniverse luksusöljyt sisältävät kiillettä, joka antaa ihollesi silkkisen hehkun.
Eri öljyillä on erilaisia vaikutuksia, mm. virkistäviä, rauhoittavia, puhdistavia, parantavia tai korjaavia. Lue lisää eri öljyjen vaikutuksista verkkosivuiltamme www.wocco.fi
KÄYTTÖ:
• Vartalonhoitoon : Käyttämällä oikeaa annostelua saat ideaalisen kosteutuksen ihollesi. Pumppupullon avulla annostelet öljyä helposti, nopeasti ja taloudellisesti Yksi pumppaus / kehonosa riittää kosteuttamaan ja parfymoimaan ihosi. Levitä kuivimpiin kehonosiin reilummin öljyä tai käytä MySpa sheavoita. Älä annostele öljyä liikaa.
• Kylpyveteen : Lisää juoksevaan kylpyveteen 3 pumppausta öljyä pehmentämään ihoa ja antamaan tuoksua kylpyveteen Mene kylpyyn ja anna veden peittää koko kehosi. Kun nouset ylös vedestä, kuivaa ihosi hellävaraisesti taputellen. Ihosi saa näin mukavan kosteutuksen helposti.
• Hieronta : Käytä öljyjä kotona ammattilaisen tavoin! Käytä 3 – 5 pumppausta per kehonosa lihasten rentoutukseen hieronnan yhteydessä. Extravinkki; voit sulattaa öljyn sekaan saman tuoksumaailman MySpa sheavoita 1:1 suhteessa, näin saat erinomaisen hierontatuntuman.
• Hiuksille : Käytä 1-3 pumppausta levitettynä kuiviin ja huonokuntoisiin hiusten latvoihin ja hiuspohjaan auttaa kosteuttamaan hiukset ja hiuspohjan. Levitä pieni määrä öljyä hiuksiin ja hiuspohjaan, anna vaikuttaa ja pese hiukset shampoolla.
Ihon kosteutukseen, hoitoon ja rauhoittamiseen. Kosmeettinen tuote, älä käytä alle 3-vuotiaille. Öljyt eivät sisällä UV-suojaa, joten vältä auringolle altistumista heti tuotteen levittämisen jälkeen. Kimaltelevat öljyt kannattaa ravistaa hyvin ennen käyttöä.
Kokeile ja ihastu!