Vartalonkuorintaa tehdessäsi kiinnitä huomiota erityisesti kyynärpäihin, kantapäihin ja polviin. Myös käsivarsissa ja olkapäissä voi olla karheutta, jota saat vähennettyä säännöllisesti kuorimalla. Kuorinta kannattaa tehdä noin kerran viikossa. Ihoa ei kuitenkaan pidä kuoria liian usein, ettei iho vaurioidu tai kuivu liikaa. Vaikka MySpa kuorintatuotteissa on öljypohja, ja ne jättävät ihon miellyttävän pehmeäksi, niin kuorinnan jälkeen kuivimpiin paikkoihin voi levittää vielä MySpa sheavoita. Iho vastaanottaa hyvin kosteutusta kun se on kuorittu. Kuorinta on erityisen tärkeää ennen lomamatkaa, auringonottoa tai ennen itseruskettavien aineiden tai ennen ihoa heleyttävien voiteiden käyttöä. Kuoritulle ja hyvin kosteutetulle iholle nämä tuotteet levittyvät hyvin ja saat tasaisemman lopputuloksen.

KÄYTTÖ

Kotioloissa kuorinta on hyvä tehdä suihkun yhteydessä. Jos haluat tehostaa kuorinnan vaikutusta voit käydä myös saunassa tai kylvyssä ennen kuorintaa. Levitä MySpa kuorintatuotetta suihkutetulle / kostutetulle iholle pyörivin liikkein. Älä hankaa liikaa tai käytä voimaa, ettet vaurioita ihoasi. Käy suihkussa ja kuivaa ihosi pyyhkeellä taputtelevin liikkein. Saat pehmeän ja tuoksuvan ihon!

EKOLOGISET MYSPA KUORINNAT

MySpa kuorintatuotteissa käytetään vain luonnosta saatavia ainesosia, kuten sokeria, suolaa, hiekkaa, rauduskoivun kaarnaa, kookoksen kuorta ja murskattua riisiä. MySpa kuorintatuotteista löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun: Suklaa, Kookos, Mandariini, Mango, Hunaja, Passionhedelmä, Santelipuu & Meripihka, Tiare, Vanilija ja Vihreät Lehdet. Raikas Vihreät Lehdet kuorinta sopii erinomaisesti myös miehille.